Skip links

2016-os fülbevaló trend: Mit viselj idén?

Hogy bemutathassuk nektek, hogy mik lesznek a 2016-os év legtrendibb fülbevalói, nem csak ékszertervezőket, de olyan ékszer bemutatókat is felkerestünk, mint, az INHORGENTA MUNICH 2016 vagy a BASELWORLD 2016. Idén ezek a trendek fognak igazán dominálni:

2016-os fülbevaló trend – No. 1: Több fülbevaló viselése

Az előző évekhez hasonlóan, egy fülben több fülékszer viselése ismét trendelni fog. Ezért is a különböző formájú, színesebb és kisebb darabok lesznek idén a nyerők, nem a hatalmas, lelógó fajták. Stílusos, ha a fülcimpában két-három fülbevalót is viselsz, megtoldva ezt még egy-két darabbal a fül felső részében (helix). Ehhez a szetthez egy ear cuff-ot is hozzá csaphatsz akár. A STUDEX Pinterest oldalán több szuper kombinációt is találhatsz: “Cute Ear Piercing Pictures and Videos” vagy “Stack It.”

2016-os fülbevaló trend – No. 2: Lágy rózsaszín és hűvös, világos kék

A PANTONE® színszakértői először választották a PANTONE 13-1520 Rose Quartz és PANTONE 15-3919 Serenity árnyalatokat az év színeinek. A meleg rózsaszín és a hűvös, nyugodt kék árnyalatú darabok remekül tükrözik az idei év trendjét. Az ezüst ékszerek remekül passzolnak ezekhez az árnyalatokhoz.

Earring Trends 2016: Soft Rose Tone and Cool, Airy Light Blue

A STUDEX System75-tel belőhető darabok között, gyönyörű példákat találhatsz, amelyek reprezentálják az idei év slágerét. Claudia Hoppe rozsdamentes acélból készült, lakkbevonatos „rejtett kincsei” vagy  Richard Hans Becker ékszerei tökéletes példák erre.

2016-os fülbevaló trend – No. 3: Virág varázs

A virág motívumos darabok abszolút kötelezőek idén. Alessio Sorrentino ékszerei, a STUDEX százszorszép mintás fülbevalói, vagy ez a nyaklánc Ernst Färber kollekciójából mind alátámasztják ezt.
MY iMenso „Piccola Insignia” nevezetű virágmintás kollekciója egyenesen magával ragadó. Ezek a gyűrűk ezüstből (925) készültek. Különlegességük, hogy gyantába burkolt, szárított mini virágok ékesítik.

További képek

Image credits
Header image: © Baselworld/MCH Swiss Exhibition (Basel) Ltd.; image #1: © Messe München; images #2, #5, #7 and #13: © STUDEX of Europe GmbH; image #3: Claudia Hoppe, © Messe München; image #4: Richard Hans Becker, © Messe München; image #6: Alessio Sorrentino, © Messe München; image #8: Ernst Färber, © Messe München; image #9: MY iMenso, © Bene-Lux Jewels BV; image #10: STUDEX, © Messe München; image #11: © Messe München