Skip links

2018-as nyári ékszer trendek: Gyümölcsök, Flamingók, Fesztivál stílus

Igen, itt a nyár! Végre. Süt a nap, meleg van, itt az ideje hogy tartsunk egy kis szünetet. Ilyenkor kell elutazni valahova, lazítania vízparton vagy a medencénél, elmenni egy izgalmas fesztiválra esetleg egy koncertre, bulit rendezni, és élvezni a hűsítő finomságokat. És nem utolsó sorban feldobni a nyári szettjeinket néhány új ékszerrel.

Nyári ékszer trend: Gyümölcsök

Mi lehetne frissítőbb a hőségben mint a gyümölcsök!? Valószínű, hogy a tervezőknek is pont ez jutott eszébe, ezért rengeteg, a gyümölcsök által inspirált darabból válogathatunk az ékszerek piacán. A cseresznye, eper, ananász, dinnye és citrom a legnépszerűbb inspirációi a nyári kiegészítőknek.

Szerencsére, a STUDEXnek köszönhetően nagyon könnyen szert tehetünk egy divatos első vagy akár sokadik fülbevalóra. Ezekkel az imádnivaló, STUDEX System 75-el belőhető hipoallergén fülbevalókkal, nem az a kérdés hogy legyen-e fülbevalód, hanem hogy mennyi. Kombináld a cseresznyés, epres, vagy flamingós fülbevalókat akár valami csillogó darabbal a Sensitive by STUDEX kollekcióból, ezekkel az összeállításokkal tökéletes lesz a megjelenésed a következő bulira vagy kerti sütögetésre, vagy akár csak egy vízparton töltött napra.

Lucky Eyes London  gyümölcs kollekciójában megtalálhatók cseresznyés, ananászos és almás nyakláncok is. Ezek ezüstből készültek, rózsa arannyal futtatottak, és cirkónia kövekkel díszítettek.

A csillogó és feltűnő megjelenésért a Francia tervező Shourouk Rhaiem rengeteg gyümölcs motívumot használt az ékszereiben.  Az eper, cseresznye, citrom vagy görögdinnye fülbevalókat Miyuki gyöngyök  és Swarovski kristályok teszik egyedivé. Shourouk ékszereit olyan hírességek viselik mint  Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Michelle Obama és Anna Dello Russo.

Summer Jewelry Trends
Summer Jewelry Trends

2. Nyári ékszer trend: Flamingók és Strand stílus

Valószínűleg már feltűnt, hogy a flamingó mindenhol ott van. Az unikornis hype után, ez lett az új trend. A flamingós úszógumitól a ruhákon át, a kiegészítőkig ez a rózsaszín madár mindenhol megjelenik. Sőt bármerre mész vásárolni, a kirakatokban mindenhol feltűnik egy-egy flamingó.

Ezek után nem nagy meglepetés hogy a flamingó az ékszerek világában is nagy kedvenc. A népszerű madarat gyakran kombinálják ananász és pálmafa motívumokkal. Tökéletes példaként szolgálnak ezek a cuki Blondie’s Designs (@blondiesdesigns) nyakláncok. A medálok rugalmas pántokon vannak. “Így a kislányok nem törhetik el” – mondja a tervező. Így minden korosztálynak tökéletes.

Egy másik szép példa a flamingók inspirálta ékszerekre, Viventy nyaklánca a Varázs kert kollekcióból, de találhatunk ilyen függőket és charm-okat a Pandora, Thomas Sabo vagy Nomination kollekciójában is. Betsey Johnson mindenre rátette mintát, az ékszerektől a bőröndökig, sőt egy flamingó alakú táskát is felfedeztünk Rachel Miriam instáján (@rachiechula) keresztül.

A tengerpart inspirálta dizájnok közt fellelhető a sellő, a csikóhal, a kagyló, a tengeri csillag, és a horgony minták is. A Los Angeles-i székhelyű House of Brevard, melyet 1979 ben alapított Lee Brevard, “véget nem érő nyár” kollekciója az egyik kedvencünk. A vintage stílusú, kézzel készült 18 karátos arany és ezüst charmok nagyszerűen mutatnak a 14 karátos arany karika fülbevalókon mindenféle egyedi kombinációban.

3. Nyári Ékszer Trend: Fesztivál Stílus

A zenei fesztiválon is népszerű szimbólumok, a koponyák, a béke jel, az egyszarvúak, és a keresztek. Brevard Rock’n’Roll kollekcióban csodás gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok és karkötők találhatók, amik egyszerűen tökéletesek a zeneimádók számára. Olyan zenei legendák viselik mint Steven Tyler (Aerosmith), Axl Rose (Guns ‘n’ Roses), Stevie Nicks, Bruce Springsteen, Bonjovi, Richie Sambora (Bonjovi), Madonna, Cher, Joni Mitchell, Whitney Houston, Tommy Lee (Mötley Crüe), Brandon Boyd (Incubus), The Pointer Sisters, és még sokan mások. A Brevard ékszerek a rock’n’roll és L.A. életstílust képviselik.

A Brevard’s stúdió első dizájnjai közt volt a Tiny Signature kereszt (Apró Ikonikus Kereszt). De sokak kedvence még Pavé Peace Gyűrű (Pavé béke Gyűrű) amely ezüstből készült és cirkónia kövekkel díszített.  Ez remekül passzol a Two-Tone Acre Nyaklánchoz, amely egy 18 karátos arany Acre függővel van díszítve. Kombinálhatjuk még a Cinq Cross  és Eye of Horus medálokkal, és a Tiny Only Money Chain-nel ezüstben vagy 18 karátos aranyban.

Mint Brevard kollekciójában, úgy a STUDEX-ében is megtalálható a fesztivál stílushoz kiválóan passzoló koponyás, béke jeles, és egyszarvús fülbevalók amelyek a STUDEX System 75 készülékkel egyszerűen belőhetőek. Ezek tökéletes kiegészítők azoknak akik ki akarnak tűnni a tömegből. Kombináld őket más STUDEX fülbevalókkal, válasz a csillagok, szívecskék vagy a türgolyók közül. Kattints ide, hogy megtaláld a hozzád legközelebbi STUDEX Partnert!

Summer Jewelry Trends

Image credits
Header image: girl: Chris Njuyen/Unsplash, background: David Lazcano/Unsplash,
Image #1: Jason Blackeye (@jeisblack)/Unsplash,
Image #2: Brooke Lark (@brookelark)/Unsplash,
Image #3: Lucky Eyes London (@luckyeyeslondon),
Images #4, #9 and #10: STUDEX of Europe GmbH,
Image #5: Vicko Mozara (@vicko)/Unsplash,
Image #6: Blondie’s Designs (@blondiesdesigns),
Images #7 and #8: House of Brevard, designer: Lee Brevard / House of Brevard (@houseofbrevard), Image #7: product photographer: Scott Crawford (@scoiii), Image #8: photographer: Anthony Wedding (@thatdirectoraj), model: Angie Simms (@angiesimms)