Skip links

2023-as fülbevaló és füllyukasztási trendek: “Viva Magenta”, a visszafogottól a merészig

A fülbevalók és a különböző füllyukasztások mindig is népszerű eszközei voltak az önkifejezésnek és a divatvilágnak. A 2023-as évben izgalmas új trendekre számíthatunk a füldíszek világában, a finom és visszafogott fülbevalóktól egészen a merész és vagány darabokig, mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő darabot. Tudj meg többet a 2023-as fülbevaló és fülpiercing trendekről.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #1: Multiple Piercings

A 2023-as év egyik fő trendje a multiple piercing. A füllyukasztás népszerűségének növekedésével egyre többen választják a multiple piercinget a fülükben. Az egyszerű fülbevalóktól a karikákig, keverd és kombináld a különböző fülbevalóstílusokat, hogy megjelenésed egyedi és stílusos legyen. Ez a trend a rétegezésről és a fülbevalókkal való játékosságról szól, ezért ne félj kísérletezni, és találd meg, hogy mi működik nálad a legjobban.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #2: Az év színe “Viva Magenta”

A másik fő trend a Pantone év színe, a “Viva Magenta”, a bíbor és a lila közötti vibráló és erőteljes vörös árnyalathoz illő fülbevaló. A STUDEX kiszolgálja ezt a trendet a rózsaszíntől a rubinszínig terjedő fülbevalókkal, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy bármilyen öltözéket feldobjanak. Nagy választékban kínáljuk a STUDEX System75 hipoallergén fülbevaló-kollekciónk darabjait, a STUDEX System75 füllyukasztáshoz vagy az azt követő Sensitive by STUDEX fülbevalókat, amik garantáltan a viselőire vonzzák a tekinteteket.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #3: Karikák

Egy másik trend, amely 2023-ban visszatér, a karika. A karikák mindig is klasszikus stílusnak számítottak, idén pedig nagyobbak és merészebbek, mint valaha. A vaskos és túlméretezettektől a finom és kecses karikákig mindenki számára van megfelelő karikastílus. Viseld őket önmagukban vagy több karikát kombinálva, hogy megjelenésed stílusos és elegáns legyen.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #4: Gyöngyök

A gyöngyök 2023-ban visszatérnek, egy modern csavarral. Bár a hagyományos gyöngy fülbevalók még mindig népszerűek, a tervezők most új és váratlan mintákba építik be a gyöngyöt. A gyöngyökkel díszített karikáktól a finom gyöngy fülbevalókig ez a klasszikus drágakő viharsebesen hódítja meg a fülbevalók világát.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #5: Statement fülbevalók

A statement fülbevalók szintén nagy trendnek számítanak 2023-ban. A chandelier stílusú fülbevalóktól kezdve a túlméretezett karikákon át a csüngő bojtokig, a statement fülbevalók viselése tökéletes módja annak, hogy bármilyen ruhát drámaivá tegyünk. Akár egy egyszerű pólót és farmert viselsz, akár egy díszes estélyi ruhát, a statement fülbevalókkal merész módon fejezheted ki magad.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #6: Arany fülbevalók 

A STUDEX 2023-ra a valódi aranyból készült piercing fülbevalók további népszerűségére számít. Bár az orvosi fémből készült ékszerek még mindig népszerűek a piercing fülbevalók között, azonban egyre többen választják a valódi aranyat amiatt, hogy minőségi darabokba fektessenek be, amikor fülüket lyukasztatják.

Fülbevaló és füllyukasztási trendek 2023-ban #7: Minimalista fülbevalók 

Végül a minimalista és visszafogott fülbevalók is népszerű trendek 2023-ban. A finom fülbevalóktól a karcsú és egyszerű karikákig a minimalista fülbevalók tökéletesek azok számára, akik a visszafogottabb megjelenést kedvelik. Ezek a fülbevalók könnyen viselhetőek és sokoldalúak, így tökéletes kiegészítői bármely ékszergyűjteménynek.

Összegezve, a 2023-as év izgalmasnak ígérkezik a fülbevalók és a különböző füllyukasztások terén. Olyan sokféle stílus és trend közül választhatunk, hogy mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Függetlenül attól, hogy a multiple piercingek, karikák, gyöngyök, statement fülbevalók, valódi arany fülbevalók vagy más minimalista stílusok rajongója vagy, garantáltan megtalálod azokat a tökéletes füldíszeket, amelyek passzolnak a személyiségedhez. Rajta, kísérletezz bátran a fülékszereiddel, mert akkor 2023-ban is stílusos leszel!

STUDEX partnerkereső.

Image credits
Header image: © Ospan Ali/Unsplash; multiple ear piercings: © H.F.E & Co Studio/Unsplash; earring row: © STUDEX of Europe GmbH; two women: © Kevin Laminto/Unsplash; close-up ear with hoop: © Jasmin Chew/Unsplash; woman with red tassel earrings: © Tamara Bellis/Unsplash; woman with gold statement earrings: © Helen Ngoc/Unsplash; other images: see image captions