Skip links

Ajándék tippek Valentin napra

Mit ajándékozz Valentin napra bartátnődnek, feleségednek? És mi az amit jobb ha elkerülsz?
Lássuk: Valami romantikus, figyelmes és emlékezetes ajándékra van szükséged, de vigyázz, ne legyen túl praktikus: valami olyan, amit imádna, de nem féltetlenül vásárolná meg magának.

Kozmetikumok, Parfüm és smink

A smink nehéz eset, mert tisztában kell lenned azzal, hogy milyen márkákat, típusokat, és színeket választana magának a kedvesed. Lehet, hogy a bőre érzékenyebb típusú, vagy a matt rúzst kedveli, és az is előfordulhat, hogy a szemceruzát részesíti előnyben a tussal szemben. A legtöbb esetben a sminkeket ki kell próbálni vásárlás előtt, hogy ezek kiderüljenek. A parfüm sem biztos, hogy a legjobb választás. Ha tudod milyen illatot használ, és azt adod neki ajándékba, akkor nem adod meg neki az újdonság varázsát, szimplán csak újratöltöd a kiürült parfümös üvegcsét. Ezen felül, ha rossz illatot választasz, még az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem fogja szeretni.
1.Tipp: Hagyd a sminket és a parfümöt. Helyette válassz testápolót, vagy tusfürdőt, és egészítsd ki valami hozzáillő aprósággal, például fürdőszivaccsal, vagy törölközővel.

Valentine’s Day Gifts for Her – A Gift Guide
Valentine’s Day Gifts for Her – A Gift Guide

Ruhák, cipők és kiegészítők

Legtöbbször a ruhát és a cipőt is fel kell próbálni vásárlás előtt. Ez akkor is érvényes, ha pontosan tudod a méreteit, mert előfordulhat, hogy nem áll jól neki, vagy kényelmetlen lesz a kiválasztott darab. A kiegészítők sokkal jobbak ilyen szempontból, de ezekre is oda kell figyelni.
2.Tipp: A legtöbb nő bevásárló listájának tetején biztosan szerepel egy szép kézitáska. Ha tudod, hogy milyen stílusút szeretne, már meg is van az ajándék! Ha nem, akkor se keseredj el, egy szép pénztárca is nyerő ötlet. Ha ezek közül egy sem válna be, keress egy szép sálat, vállkendőt vagy stólát.

Ékszerek

Az ékszer remek Valentin napi ajándék, mert ötvözi romantikát a luxussal. Bármilyet is választasz, a kedvesed biztosan emlékezni fog rá. Fülbevalók, karkötők és nyakláncok: bármelyik tökéletes választás. Ha Valentin napon szeretnéd eljegyezni a barátnődet, akkor egy szép gyűrű a tökéletes választás.

3.Tipp: Ebben a kategóriában a fülbevaló a nyertes, azon belül is a belőhető fülbevalók, mert ezek bármilyen alkalomhoz passzolnak. Ráadásul egy nőnek sosem lehet elég fülbevaló az ékszeres dobozában. Ezen viszont nem érdemes spórolni: keress hipoallergén fülbevalókat, mint például a Sensitive by STUDEX kollekció, nehogy probléma legyen a viselésükkel.

Valentine’s Day Gifts for Her – A Gift Guide

Romantikus ebéd, és más programok

Programot szervezni jó ötlet, remek élményeket lehet vele szerezni, főleg ha megtoldod még valami apró ajándékkal. Vidd el vacsorázni, vagy még jobb ha Te készíted el a vacsorát otthon. Ha programot szervezel, figyelj arra, hogy valami új helyre menjetek, vagy látogassatok meg egy exkluzív éttermet.
Soha ne áruld el, hogy hova mentek, csak azt, hogy mit vegyen fel. Legyél figyelmes: menj el érte, nyisd ki előtte az ajtót, és figyeld mennyire izgatott lesz attól, hogy új helyre viszed őt. Persze egy wellness hétvége, vagy két jegy a kedvenc bandájának koncertjére is szép ajándék.

4.Tipp: A legfontosabb, hogy egy egész napot eltölthettek együtt, kettesben.

Mire figyelj még

5.Tipp: Kerüld a túl praktikus ajándékokat. Bármi ami a háztartással kapcsolatos tabu, még akkor is ha szüksége van rá.
6.Tipp: Ha ajándék kupont szeretnél adni, egy dologra figyelj: vagy te készítsd el azt, vagy a csomagolásnál vigyél bele valami extrát. A tipikus bolti plasztik ajándékkártyák nem túl menők.
7.Tipp: Ne kérdezd meg, hogy mit szeretne kapni! Ez az ajándékozás lényege, a meglepetés. Még arra se hívd fel a figyelmét, hogy pontosan tudod, hamarosan itt a Valentin nap.
8.Tipp: Mindegy mit adsz, mellékelj hozzá egy személyes üzenetet.

Image credits
Header image:  © GTeam/Fotolia; image #1: © Nobilior/Fotolia; image #2: © Voyagerix/Fotolia; images #3-6: © STUDEX of Europe GmbH; image #7: © Minerva Studio/Fotolia