Skip links

Brooklyn Beckham a STUDEX®-el lyukasztatta a fülét

Ahogy a The Sun is jelentette, Victoria és David Beckham a múlt hétvégén elkísérte a 15 éves fiúkat, Brooklynt a londoni Westfield bevásárlóközpontban található Claire’s üzletbe, hogy kilövesse a fülét első alkalommal. Brooklyn legfiatalabb testvére, Cruz (9) is velük tartott a STUDEX partner üzletébe.

Az alma nem esik messze a fájától

Brooklyn édesanyja, Victoria (40), egy igazi divat ikon. Az ex-Spice Girl és modell nem csak sikeres divattervező, de saját márkát is alapított. Mint sok más lány, Victoria is kislány kora óta visel fülbevalót. Ezt a Twitteren megosztott irtó cuki képe is alátámassza:

Twitter post by Victoria Beckham (@victoriabeckham) (link)

Brooklyn édesapja , David (39), egykori angol futballsztár, szintén divat ikon, aki sűrűn visel fülbevalót mindkét fülcimpájában. Brooklyn bal füle Joe Parker, a westfieldi Claire’s üzletvezetője által volt kilyukasztva. A The Sun interjúja alatt Parker elismerte, hogy ez más volt mint a többi füllyukasztás, “Brooklyn nyugodt volt, én viszont elképesztően ideges voltam, tudtam, hogy most tényleg nem bénázhatom el.” Beckhamék 45 fontot, az az körülbelül 18ezer forintot fizettek a fülbevalóért. Ebbe beletartozott még a füllyukasztás, és – mivel a STUDEX fülbevalók párban kaphatóak – egy extra fülbevalót is kapott tartalékba. Ebben az üzletben, ez a legdrágább darabok közé tartozik. “A legdrágább fülbevalót szemelték ki, viszont Brooklyn, Victoria tanácsára egyel kisebb darabot választott, hogy ne legyen túl feltűnő.” mondta Parker.

Ez milyen menő már?

Néhány tinédzsernek úgy kell könyörögni az első fülbevalóért. De Beckhaméknél a füllyukasztás családi eseménynek számít. Körülbelül 30 percet töltöttek az üzletben, a hátsó irodában fúrták ki Brooklyn fülét, majd a hátsó kijáraton távoztak. “Bájos család voltak” – mondta STUDEX partnerünk. Természetesen Brooklyn új fülbevalója nem maradhatott titokban, híre hamar elterjedt a médiában. Úgy tűnik, hogy a fiú, akit nemrégiben szerződtetett le az Arsenal 1 évre a 16 év alatti csapatába, és aki a Man About Town magazin címlapján is szerepelt az idei év elején, igen nagy rajongói tábort tudhat magáénak. És néhányak szerint, az új fülbevalója csak még cukibbá teszi, ahogy ezt a Tweet is mutatja:
Twitter post by kimchi ; (@rauhllrh) (link)

Image credits
Header image: © Landmark/PR Photos