Skip links

Miért ajánljuk a füllyukasztást mint szolgáltatást?

Növeld a forgalmadat és növeld az eladásaidat

füllyukasztási szolgáltatással és hipoallergén fülbevalók értékesítésével

  • A füllyukasztás egy olyan szolgáltatás, amely növeli az üzleted látogatottságát.
  • További ügyfeleket és új célcsoportokat vonz, akik az általad kínált egyéb termékeket és szolgáltatásokat is felfedezhetik.
  • Amennyiben a vállalkozásodhoz hozzáilleszted ezt az új lehetőséget, akkor növelni fogod az eladásaidat.
  • Mivel a füllyukasztás bizalom kérdése, az elégedett vásárlók törzsvásárlókká válnak.

Forgalomnövelő: A füllyukasztás olyan szolgáltatás, amelyet nem lehet az internetre költöztetni.

Ha a füllyukasztással kibővíted a kínálatodat, automatikusan új vásárlókkal fog bővülni ügyfélköröd is. Ez egy olyan szolgáltatás, amely segít a vásárlóidnak abban, hogy vegyék az első akadályt, betegyék a lábukat az üzletedbe. Fiatalabb vásárlóidat gyakran kísérik el szüleik, nagyszülők, más családtagok és barátok, ami még több értékesítési lehetőséget biztosít Neked.

A füllyukasztó vásárlók hűségesek, ha nagyszerű kiszolgálásban részesülnek: nagy valószínűséggel később nagyobb értékű ékszert is vásárolnak majd és ajánlani fogják az üzletedet családjuknak és barátaiknak. Sőt, a füllyukasztás növeli a forgalmadat olyan időszakokban is, amikor sok üzletnek a legnagyobb szüksége van erre, például a nyári szünetben.

Why Offer Ear Piercing Services with STUDEX

A gyorsan pörgő, vonzó árréssel bíró termékek segítenek neked pénzt keresni.

Why Offer Ear Piercing – Fast mover STUDEX

A Blickpunkt Juwelier német ékszermagazin a STUDEX fülbevalóit – beleértve a füllyukasztási szolgáltatásokat is – többször is „gyorsan mozgó csodaként” említette. Kétségtelen, hogy belőhető fülbevalóink ​​és nem belőhető fülbevalóink ​​gyorsabban kelnek el, mint sok más ékszermárka termékei.

Ezenkívül a STUDEX átlagon felüli haszonkulcsot kínál az ékszeripar többi szereplőjéhez képest. A legjövedelmezőbb a valódi arannyal végzett füllyukasztás, a szülők pedig a legkevésbé árérzékeny célcsoport. Röviden: a füllyukasztás egy olyan szolgáltatás, amellyel jó pénzt kereshetsz.

Tudtad...?

… hogy a legtöbb ember emlékszik arra, mikor és hol lyukasztották ki a fülét? Amikor STUDEX® rendszerekkel dolgozol, biztos lehetsz benne, hogy a füllyukasztás pozitív élmény lesz az ügyfeleid számára. Használd ezt a nagyszerű lehetőséget egy életre szóló ügyfélkapcsolat kialakítására.

A STUDEX® a megbízható partnered a füllyukasztáshoz és a hipoallergén fülbevalókhoz.

Why Offer Ear Piercing – one-stop partner STUDEX

A füllyukasztási szolgáltatások nyújtása tökéletesen kiegészíti jelenlegi üzleti tevékenységedet. Minden innovatív STUDEX termékünk könnyen használható, és a legjobb eredményt nyújtja – legyen az a mi

  • füllyukasztó rendszerünk, beleértve a steril belőhető fülbevalókat és utóápoló termékeket,
  • vagy hipoallergén, nem belőhető fülbevalóink ​​nagy választéka, gyönyörű kivitelben.

Képzésünkön keresztül a füllyukasztást könnyen elsajátíthatod és pillanatok alatt megtanulhatod. Értékesítési hálózatunkkal első osztályú értékesítési és logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk. Ezen kívül marketing anyagokat is kínálunk, mint például display, katalógus, ablakmatrica vagy plakát.

További információ a STUDEX®-ről

Tudj meg többet cégünkről és az általunk nyújtott értékesítési és marketingtámogatásról.

Tudj meg többet
STUDEX sales and marketing support for ear piercing

Legyél Te is STUDEX® partner

Add meg céges adataidat

Image credits
Fast movers: © Blickpunkt Juwelier; other images: © STUDEX of Europe GmbH