Skip links

Rólunk

Nemzetközi piacvezető

A STUDEX®, a világhírű füllyukasztó márka, a precíziós füllyukasztó rendszerek, hipoallergén fülbevalók és utóápoló termékek nemzetközi gyártója. A kaliforniai Los Angeles-i székhelyünkkel és hat kontinens több mint 70 országában működő leányvállalatainkkal és exkluzív partnereinkkel, támogatjuk a kiskereskedelmi üzleteket a további üzletszerzésben. Több, mint 40 éve a STUDEX rendszereket világszerte több milliószor használták füllyukasztásra. Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a füllyukasztás de facto ipari szabványa.

Ezen kívül bőrbarát, hipoallergén nem belőhető fülbevalóink ​​nagyszerű mindennapi kényelmet biztosítanak – még az érzékeny fülek számára is. Termékeinkbe vetett bizalmunk jeléül 30 év garanciát vállalunk.

Professzionális értékesítési és marketingtámogatás

közvetlenül a gyártótól

STUDEX® partnereink rendkívül fontosak számunkra. Te és ügyfeleid kiszolgálása érdekében első osztályú marketing, értékesítési és logisztikai szolgáltatásokat, valamint professzionális képzést nyújtunk.

Annak érdekében, hogy azonnal elkezdhesd a füllyukasztást, a STUDEX kezdőkészleteket és hatékony marketinganyagokat kínál neked. Szakértőink szívesen képeznek téged és csapatodat.

Az általunk kínált értékesítést támogató eszközök között megtalálhatók a füllyukasztó állomások, pult- és ablakvitrinek, különféle méretű plakátok, ablakdíszek, prospektusok, ajándékutalványok, ajándékdobozok gyerekeknek, ajándék- vagy szezonális ajánlatok. A webshopunkból történő rendelés egyszerű, könnyű és gyors. Annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatást tudj nyújtani ügyfeleidnek, a STUDEX minden szükséges dokumentációt is rendelkezésre bocsát, a hozzájárulási nyilatkozatoktól a piercing utáni ápolási útmutatókig.

Kiskereskedelmi kedvencünk: A „Peggy”, a STUDEX által kifejlesztett bemutató eszköz, benne átlátszó szárakkal és minden szár végén mintafülbevalóval. Segítségével az ügyfeleid úgy tarthatnak fülbevalót a fülükhöz, mintha csak felpróbálnák azt, így egy teljesen új vásárlási élménnyel gazdagodnak. A Peggy Display 18 népszerű STUDEX® System75 mintafülbevalót tartalmaz.

Peggy Display for STUDEX System75
STUDEX sales and marketing support for ear piercing

Weboldalunk átfogó tájékoztatást nyújt a vásárlóknak a füllyukasztásról és a fülbevalókról. Oldalunk minden hónapban sok-sok egyedi látogatót vonz, akik kifejezetten a STUDEX-szel végzett füllyukasztás iránt érdeklődnek. Közösségi média felületein végzett tevékenységeinkkel (pl. Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, YouTube stb.) együtt erős keresletet teremtünk termékeid és szolgáltatásaid iránt a fogyasztók körében.

A weboldalunkon közzétett vásárlói visszajelzések egy része megemlíti az egyes STUDEX partnereket is. Ezenkívül felsoroljuk a STUDEX partnerek összes webáruházát, amelyek online értékesítik Sensitive by STUDEX® és Sensitive for Kids (Tiny Tips) fülbevalóinkat.

STUDEX partnerként extra lehetőségeket élvezhetsz: Növeld eladásaidat szezonális akcióinkban való részvétellel. Használd ki a STUDEX ear piercing app előnyeit és tervezz időpontot egy fül többszörös lyukasztására is az ügyfeleiddel.

További információ a STUDEX® márkáról

Tudj meg többet cégünkről a fogyasztói oldalainkon.

Érdekel
STUDEX brand

Legyél Te is STUDEX® partner

Add meg céges adataidat

Image credits
Hands with phone: © Nathana Rebouças/Unsplash; magazines: © Charisse Kenion/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH