Skip links

Utókezelés

A megfelelő utóápolás ugyanolyan fontos a vásárló füleinek szépsége és egészsége szempontjából, mint a legmodernebb füllyukasztó rendszer, a kiváló minőségű belőhető fülbevaló és a tapasztalt füllyukasztó-szakemberek. A megfelelő termékekkel, naponta kétszer, a füllyukasztás után 24 órával el kell kezdeni a frissen lyukasztott fülek ápolását. Ez segít ügyfelednek abban, hogy elkerülje a fertőzéseket vagy más szövődményeket.

Ápolási tippek vendégeidnek

Kattints ide ápolási tippjeinkért

Tovább olvasom

Utóápoló termékek

A STUDEX® Advanced, a STUDEX® After Piercing Solution és a STUDEX® Piercing Care Gel mind olyan termékek, amit ügyfeleid füleinek lyukasztását követő 24 óra elteltével megkezdhető ápolásra terveztek. Ezekkel a termékekkel ügyfeleid megvédhetik újonnan átlyukasztott füleiket a fertőzésektől. A gyógyulási folyamat alatti rendszeres ápoláshoz 100 ml-es kiszerelésű terméket ajánlunk.

Ezeket a termékeket célszerű felajánlani minden füllyukasztás alkalmával. Csomagban is jól eladhatóak a nem belőhető fülbevalóinkhoz.

ÚJ!!!: A STUDEX® Advanced egy 2 az 1-ben piercing utóápoló és tisztító termék az optimális bőrápoláshoz.

Kínáld vásárlóidnak a legújabb piercing utókezelést. A STUDEX® Advanced lehetővé teszi ügyfeleidnek a fülbevaló cseréjét

  • Fülcimpa lyukasztása esetén mindössze 3 hét után
  • Porclyukasztás esetén mindössze 8 hét után

Különleges jellemzői:

  • Nem mérgező
  • A bőrsemleges pH
  • Kisimítja és nyugtatja a bőrt
  • Gyorsabb regenerálódás
  • Antimikrobiális védelem
  • Hidratálja a bőrt
STUDEX ADVANCED 2-in-1 aftercare and cleanser

Mi a titok?

Ez a forradalmian új utóápoló termék egyedülálló hipoklóros technológiát tartalmaz, amelynek kémiai összetétele egyszerre végzi a hidratáció fokozását és a bőr védőrétegének támogatását. Olajmentes, így nem tömíti el a pórusokat, minden bőrtípusra használható!

Az utókezelő a megfelelő bőrhigiénés szint elérése érdekében, irritáló vagy mérgező anyagok jelenléte nélkül, bezárja a pórusokat, így a bőr biztonságosan és gyorsan regenerálódik.

Értékesítendő utókezelőként, amit szükség szerint napi 2-3 alkalommal kell használni.

*Kozmetikai termékként listázott

Legyél Te is STUDEX® partner

Add meg céges adataidat