Skip links

Fülbevaló és Fülbelövés Trendjei 2021-ben: Szürke, Sárga és a szépen megtervezett fülbevaló kombinációk.

Ebben az évben két fő fülbevaló és fülpiercing trend emelkedik ki: #1 ha az év színeit viseled, #2 ha a hozzád illő megtervezett fülbevaló kombinációt viseled. Az alábbiakban szeretnénk neked pár inspiráló ötletet adni.

Fülbevaló és Fülbelövés trendjei 2021: #1 a „Nyugodt Szürke” és az „Élénk Sárga”.

Még soha nem vártuk úgy az év új színét, mint a világjárvány közepette, hiszen, a színek befolyásolni tudják mindennapi hangulatunkat. A Pantone Színintézet idén sem okozott csalódást, mert idén is 2016-hoz hasonlóan az év új színét nem egy, hanem két különböző tónusban határozták meg, amelyek: a „Nyugodt Szürke” és az „Élénk Sárga”.

Leatrice Eiseman, a Pantone Színintézet ügyvezető igazgatója elmondta:

“A tartós Nyugodt Szürke és az Élénk Sárga egyesülése a pozitivitás üzenetét fejezi ki, amely lelkierőt nyújt. Praktikus és sziklaszilárd, ugyanakkor melengető és optimista, így ez a színkombináció rugalmasságot és reményt ad számunkra. Bátorítottnak és felemeltnek kell éreznünk magunkat, hiszen ez elengedhetetlen az emberi szellem számára”

Amint az alábbi képek mutatják, az év színei mindenütt jelen vannak az ékszer-, divat- és dizájnvilágban is. A STUDEX fülbevaló-tervezői ezt a trendet figyelembe véve, topázzal, gyémántokkal vagy Cirkóniával díszített fülbevalókat, valódi arannyal vagy orvosi rozsdamentes acéllal kombinálva tervezték meg.

A fülbevalók közt megtalálhatod azt a típusú fülbevalót, amelyik füllyukasztásra használható a STUDEX System 75-el, ami a piacvezető füllyukasztó készülék. A már kilyukasztott fülekbe pedig a Sensitive by STUDEX (nem belőhető) fülbevaló típus a legjobb választás. Kombináld ezeket a kis csillogó fülbevalókat, valamilyen élénk sárga ruhadarabbal, dobd fel a saját és a környezeted napját is és legyél Te a fashion influencer.

earring and ear piercing trends

Fülbevaló és Fülbelövés trendjei 2021: #2 Hozzád illő, megtervezett fülbevaló kombinációk

A Fülbevalók halmozása és kombinálása a fülekben, egy olyan trend lett, amely a leginkább meghatározza napjaink fülbevaló viselését. Ez a trend alkalmas a saját egyéniséged, kreativitásod kifejezésére, abban az esetben is, ha az arcod nem látják a maszk mögött. Az olyan telefonra letölthető alkalmazások, mint a Füllyukasztás a STUDEX-el megkönnyíti a fülbevalók kiválasztását és a saját stílusod megalkotását. Készíts egy képet a füledről, próbáld ki a fülbevalók kombinációját, és keress egy STUDEX Partnert aki segít megvalósítani a füllyukasztást, hogy a füled olyan legyen, mint amilyet elterveztél. Fedezd fel az önkifejezés új formáját itt, vagy a korábbi Trend Blog bejegyzéseinkben, a Pinterest tábláinkon Inspiráló fülpiercing képek és videók vagy egyszerűen csak Alkoss szabadon

Image credits
Header image: © Dom Hill/Unsplash; earrings: © STUDEX of Europe GmbH; other images: see image captions