Skip links

Füllyukasztás Jennifer Aniston Receptje Alapján

Jennifer Aniston februárban árulta el, hogy 13 évesen saját magának lyukasztotta ki fülcimpáit. Ehhez egy krumplit és egy darab zellert használt. Azt már nem tudja pontosan, hogy miként csinálta, de a hozzávalók inkább egy zöldséglevest juttatnak az eszünkbe mintsem egy steril füllyukasztást.

A 43 éves színésznő, aki az amerikai Jóbarátok című sorozattal vált híressé, és jelenleg a 40 éves színésszel, Justin Theroux-al jár jegyben, a következőt mesélte: „Egy jégkockát tesznek rá. Már nem tudom, hogy pontosan miként történt, de egy tűre emlékszem, amibe bele volt fűzve egy cérna. Majd erre ráütnek egy krumplival.” Arról már nem mesélt, hogy a zeller mikor és hogyan került képbe.

Visszatekintve Jennifer Aniston már viccesnek találja a történetet. Azonban feltevődik az a kérdés, hogy akkoriban miért saját magának lyukasztotta ki a fülét. Lehet, hogy a szülei ellenezték a fülbevalót vagy csupán nem merte megkérdezni őket? Ezzel természetesen nem volt egyedül. Még a mai nap is vannak, akik saját maguk szúrják át a fülüket vagy megkérik valamelyik barátjukat. Ezt legtöbbször abból a tévhitből teszik, miszerint drága a professzionális füllyukasztás, de mint tudjuk ez nem így van, hiszen a füllyukasztás nem drága, egy átlagos családnak is könnyedén vállalható ez a  “kiadás”.

Napjainkban elég gyakran érdeklődnek a szimpatikus színésznő szépségtippjei illetve természetes, ragyogó szépsége iránt. Leginkább szuper haja, illetve a még 43 évesen is friss és üde bőrének köszönheti, hogy egy igazi szépségikon. Természetesen elég sokat tesz csodálatos kinézetéért: az egészséges táplálkozás, illetve olyan sportok, mint a jóga is hozzátartoznak a mindennapi ápoláshoz. A bőrén lévő foltok ellen lézerterápiával és intenzív peelingekkel küzd. Haját a kaliforniai sztár fodrászra, Chris McMillanre bízza. Jennifer Aniston mindennapi bőrápolásnál teljesen földhözragadt maradt: a Neutrogena Facial Cleansing Bar nevezetű krémet használja 2,49 Euróért.

A saját kezűleg készített füllyuk után később még további füllyukakat csináltatott, azokat azonban már profikkal készíttette. Ha jól számoltam, akkor Jennifer Anistonnak a bal és a jobb oldali fülcimpáján három-három füllyuka van. Valamikor mindegyikben hord fülbevalót, de van, hogy csupán az egyik oldalon. Sokszor nem is látszódnak fülbevalói, mivel szőke haját legtöbbször kiengedve hordja. Teljesen mindegy hogyan sminkeli ki magát, számomra Jennifer Aniston egy jókedvet sugárzó lány.

Image credits
Header image: © Andrew Evans/PR Photos