Skip links

Unikornisok: A véget nem érő trend

Akármerre nézel, az unikornis láz mindenhol felüti a fejét. Ez nem egy új trend, de annál inkább kitartó: Mára már mindennek van “unikornisos” kiadása. Legyen szó bögréről, ruházati cikkről, telefon tokról, kozmetikumokról, ételről vagy italról — az unikornis mintájú termékekre nagy a kereslet. És ez a kereslet az ékszerekre is vonatkozik.

A világ piacvezető fülbelövő készülékeket és bőrbarát belőhető fülbevalókat gyártó cége – a STUDEX – is követi ezt a trendet, ezért kínálatában megtalálhatóak az unikornis mintájú, hipoallergén fülbevalók, amelyek a Sensitive by STUDEX kollekció részei. Ezek a fülbevalók elérhetőek a STUDEX System75-höz készült, speciális, belőhető formában, illetve hagyományos (nem belőhető) formában is. Az Unikornis fülbevalók legtöbbször nem járnak egyedül, gyakori, hogy további fülbevalókkal kombinálják őket, például csillogó csillag mintázatúakkal.  Mert mindannyian tudjuk, a csillagpor és az unikornisok összetartoznak.

Unicorn Trend

Egyszarvú trend: Miért olyan népszerűek az unikornisok?

Sokan azért rajonganak az egyszarvúakért, mert azonosulni tudnak ezzel a mitikus teremtménnyel. Ez a jelenség életkortól független, mert az unikornis motívum a divatvilág része lett. Valakinek az egyszarvú trend arról szól, hogy kimutassák, ők is különlegesek és egyediek – csillogásra és ragyogásra vágynak, míg mások inkább egy képzeletbeli világba vágynak  a való világ helyett.

Earring and Ear Piercing Trends 2018

Unikornis – kicsiknek és nagyoknak

Az egyszarvú és csillagpor fülbevalók 2018-ban sem mennek sehova, sőt, belátható időn belül nem lesz vége az unikornis láznak.  Ezért bármerre is jársz, hagyd, hogy a világ csillogjon körülötted – és csillogj együtt vele Te is!  Az egyszarvú mintájú fülbevalókkal meglepheted saját magad, vagy akár a szeretteidet is.  Soha ne nőj fel!

A felső képen látható fülbevalók (balról jobbra): 1. unikornis, 5.5 mm; 2./3. csillámos csillag, 6.5 mm, 2. fehér, 3. fehér, aranyozott, pirosban is elérhető; 4. Cirkónia, 5 mm, csillag vágás, rúzsaszín, Karmos foglalat, elérhető fehér és aranyozott változatban (Sensitive); 5. tűzgolyó, kristály, 4.5 mm, Elérhető AB kristály változatban, rozé, akvamarin, tanzanit, Capri kék 6 vagy 8 mm (Sensitive); 6. April kristály, 2 vagy 3 mm, zárt foglalat, aranyozott kivitelben is; 7. Cirkónia, 2, 3 vagy 4 mm, Karmos foglalat, aranyozott. 1.-7. Anyag: orvosi

Image credits
Header image: © Jonathan Borba/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH