Skip links

Fülbevalók: Egy tökéletes esküvői kiegészítő

Ha jelenleg az esküvődet tervezed, valószínűleg sokat gondolkodosz a közelgő eseményen. A menyasszonyi ruha és a jegygyűrűk gyakran a lista élén állnak az előttünk álló teendők között. A ruhához illő cipő, a fodrászhoz való időpont és az esküvői csokor szintén fontos helyet foglal el ezen a listán. De mi a helyzet az esküvői ékszerekkel?

Sok esküvői ruha és frizura egyszerűen megkívánja az olyan kiegészítőket, mint például az elegáns fülbevalók és egy gyönyörű nyaklánc, így az esküvői öltözék tökéletes műalkotássá válik. A fülbevaló kiválasztásában segítenek a következő tippek:

A forma

Csodaszépek ilyenkor a klasszikus gyöngy- vagy gyémánt fülbevalók.
A legjobb hatást a viszonylag egyszerű, de annál értékesebb fülbevalók érik el.
Tartózkodj a hosszú és lógó fülbevalóktól, mert azok az örömtől ragyogó arcáról elvonják a figyelmet. Ráadásul az ölelkezések során beakadhatnak a barátok vagy a családtagok ruházatába, a fejdíszbe vagy a fátyolba. Akkor szép igazán, ha a fülbevaló formája a ruha és a hajdísz kiegészítője. A gyönggyel berakott hajhoz vagy ruhához gyöngyfülbevaló, míg a virágos mintázatú ruhához a virágformájú fülbevaló illik.

A szín

A színben harmonizáló gyöngyök, vagy az egyéb fehér fülbevalók csodásan néznek ki egy fehér ruhával. Ha azonban a menyasszonyi ruha más színű, legyen a fülbevaló is ahhoz megfelelő. A fehér- vagy sárga aranyból készült fülbevalók a ruha vagy a hajdísz színétől függetlenül hordhatók. Ha tartja a régi esküvői szokásokat (pl. „valami régi, valami új, valami kölcsönzött, valami kék.”) a fülbevaló kiváló lehetőséget nyújt, hogy viszonylag feltűnés nélkül valami kék is legyen az esküvői toalettben.

Az anyag

A legnépszerűbb esküvői fülbevalók olyan fehér- vagy sárga aranyból, illetve titánból készülnek, amelyekbe gyémántok vagy gyöngyök helyezhetők.
A legjobb tanácsot az ékszerész tudja adni.
Ha mutat az ékszerésznek egy fényképet a menyasszonyi ruhájáról, illetve adott esetben magával viszi a láncát, közösen biztosan megtalálják a legmegfelelőbb fülbevalót

Nincs még kilyukasztva a füled?

Semmi gond. Ha holnap mész férjhez, ma a STUDEX eszközökkel nyugodtan kilyukasztathatod a füled. A rendszereinkhez kínálunk olyan különleges kialakítású belőhető fülbevalókat, amelyek teljes egészében esküvő kompatibilisek. Mégis azt javasoljuk, hogy a füllyukasztást legalább 6 héttel az esküvő előtt csináltasd meg. A 6 hét eltelte után nyugodtan kicserélheted egy másik fülbevalóra. Ráadásul így a füleid nem lesznek érzékenyek, amikor a próbafrizura készítése közben véletlenül hozzájuk ér a fésű. A tippjeink segítséget nyújtanak a frissen kilyukasztott füled megfelelő kezeléséhez.

Kívánjuk, hogy az esküvőd csodálatos és felejthetetlen legyen! Egyébként: A fülbevaló kiváló esküvői ajándék!

STUDEX® Partnerkereső

Tovább a Partnerkeresőhöz

Image credits
Header image: © Olivia Bauso/Unsplash; bride in car and bride putting on earring: © vsurkov/Fotolia.com; couple: © Alena Ozerova/Fotolia.com; bride with gold earrings: © Andriy Bezuglov/Fotolia.com