Skip links

Vélemények

Ügyfeleink az alábbiakat mondták rólunk, és a STUDEX® System75™-tel kapcsolatban:

Kedves Nagy Éva!

Korábban írtam Önnek a fülbevalós problémámmal kapcsolatban. Most újra boldogan viselem fülbevalómat! 🙂
Most csak szeretném megköszönni, hogy nem sajnálta idejét, és önzetlenül segített nekem! Sajnos egyre kevesebb ilyen emberrel találkozni manapság.
Nagyon hálás vagyok, tudom már régi levélről van szó, de nem szerettem volna köszönet nélkül hagyni!

További sok sikert kívánok Önnek az élete során!

L. Judit

Nagyon örülök, hogy kilövettem a fülem! Eleinte rettegtem attól, hogy fájni fog, de rá kellett ébredjek, hogy egyáltalán nem! Köszönöm!

B. Kriszti

Kedves STUDEX csapat,
Elvittem ma a 4 éves kislányomat füllyukasztásra, és egyszerűen hihetetlen volt amit tapasztaltam. A füllyukasztó eszköz teljesen halk volt, ezért a gyermeken egyáltalán nem riadt meg.
Ezen felül mindenki nagyon kedves volt velünk az üzletben, abszolút 5 csillagos volt minden.

Köszönök mindent, és így tovább!

C. Erika

Csak ajánlani tudom a STUDEXet. Egészen idáig nem volt kilyukasztva a fülem, mert tartottam a hírhedt “pisztolytól”, de az általuk alkalmazott eljárás fájdalom mentes, és egyáltalán nem kényelmetlen.
Az orvosnál kapott oltásaim jobban fájtak! 🙂 Mindemellett az ékszerész is barátságos volt.

P. Fruzsina

Tisztelt STUDEX! Köszönöm, hogy segítettek a megfelelő füllyukasztót kiválasztani. Nekem nagyon fontos volt, hogy az 5 éves kislányomnak pozitív élmény legyen a füllyukasztás. A STUDEX System75 készülék valóban kíméletes és hangtalan.

H. Beáta

Első gyermekes anyukaként nagyon izgultam a kislányom füllyukasztása előtt, de a hölgy akit ajánlottak nagyon kedves és türelmes volt, elmagyarázta a folyamatot és az utókezelést is, ezzel engem is megnyugtatott. A lyukasztás nagyon gyorsan lezajlott, szinte észre sem vettük. Már én cserélgetem a kislányom fülében a fülbevalót, és STUDEX fülbevalót hordunk mindketten.

Szabóné Kati

Én már egy ideje csak a STUDEX fülbevalót hordok, mert eddig nagyon sok féle fülbevalót kipróbáltam, de csak ezt bírja a fülem.

K. Fruzsina

Az első kislányom STUDEX baby box készletet kapott a füllyukasztáshoz a keresztszülőktől, mivel nagyon elégedettek voltunk ezért  a második lányunknál már tudtuk, hogy mivel lyukasztatjuk ki a fülét.

J. Gabriella

Image credits
Header: © All images are the property of their respective owners. Used by STUDEX with image release for STUDEX media.