Skip links

Megtervezett fülek: Állj elő a saját stílusoddal

A fülenként több fülbevaló kombinálása csodálatos módja az önkifejezésnek. Variáld a szívesen viselt fülbevalóidat különböző mintákkal, méretekkel és anyagokkal, és próbálj ki egy új megjelenést. Ez a megkreált fülek, a csillagkép-fülbevalók és más szórakoztató kombinációk kora. Élvezd ki a lehetőségeket!

Oszd meg kedvenc összeállításaidat: #studexapp

Próbálj ki új fülbevalóstílusokat a STUDEX® ear piercing alkalmazással

A STUDEX® füllyukasztó App: Tervezd meg a következő füllyukasztásod

Az ingyenes STUDEX® alkalmazással, az “Ear Piercing With STUDEX-el”egyszerűen kipróbálhatod hogyan állna Neked életed első ( vagy a sokadik 😉 ) fülbevalója. Az alkalmazásban számtalan, a STUDEX System75-tel belőhető fülbevalót megtalálhatsz. Nincs más dolgod, mint feltölteni egy képet kiválasztani a Neked tetsző fülbevalót és beigazítani a megfelelő helyre. Ha szükséges, át is méretezheted a kiválasztott ékszert, hogy még tökéletesebben passzoljon! Készíts fotót az alkalmazáson belül, vagy egyszerűen válassz ki egyet a galériádból. Ha megtaláltad az igazi Neked való fülbevalót, mentsd el a képet, amit akár meg is oszthatsz barátaiddal, követőiddel. Az “i” betűre kattintva további füllyukasztó tippeket és inspirációkat találhatsz. Az alkalmazás segítségével a közeledben lévő STUDEX füllyukasztó partnerek keresése is gyerekjátékká válik.

Pro Tip

Használd a STUDEX alkalmazást, hogy megtervezd a következő fülbevaló összeállításodat az általad kiválasztott STUDEX partnerrel.

Töltsd le az Alkalmazást

Az App elérhető angol, holland, francia, német, magyar, olasz, portugál, orosz és spanyol nyelven az iOS App Store-ban és az Android Play Store-on.

Kattints alább, hogy letöltsd mobilra.

Apple, the Apple logo, iPhone, iPad, and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.

Image credits
Header image: © Wayhome Studio/Adobe Stock; hands with phone #1: © Kate Torline/Unsplash; hands with phone #2: © Nathana Rebouças/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH