Skip links

Biztonságos füllyukasztás gyerekeknek

Mert gondoskodunk róluk.

A STUDEX® System75™ segítségével biztonságos füllyukasztási megoldást kínálunk, különösen a gyermekek számára. Ez a füllyukasztó rendszer kivételesen gyengéd és gyakorlatilag hangtalan, így a gyermek nem fog megriadni, amikor a fülét lyukasztják. A fülbevaló és a kapocs steril kapszulába van csomagolva, amelyeket a füllyukasztó-szakember közvetlenül helyez be a készülékbe, anélkül, hogy kézzel megérintené azokat. Biztonságos, higiénikus és gyors.

Csak a legjobbat gyermeked fülének

Minden STUDEX System75 fülbevalónk hipoallergén és bőrbarát. Szemrevaló fülbevalók széles választékát kínáljuk gyerekeknek – a klasszikus formáktól, a természetből vagy a mesevilágból merített kedves motívumokig.

Kisgyermekek és csecsemők számára fejlesztettük ki a speciális belőhető fülbevaló-kollekciót az apró fülekhez: a STUDEX® Kids Line-t.

Fordulj megbízható STUDEX partneredhez, hogy megtudd, milyen típusú fülbevalót ajánl és milyen stílusokat kínál az üzletében.

Hol lyukasztathatod
gyermeked fülét STUDEX®-szel?

Nagy gondot fordítunk partnereink kiválasztására és az azt követő szoros együttműködésre, vannak köztük: ékszerüzletek, szépségszalonok, piercing stúdiók, fodrászatok, orvosok és gyógyszertárak. Minden STUDEX partner jólképzett szakember, aki megfelelő és személyre szabott tanácsokkal lát el. Gyermeked jó kezekben van.   

Tovább a Partnerkeresőhöz

Fülbevaló gyerekeknek: tippek szülőknek

Egy életre szóló élményért a gyermekednek

#1: Legyen szórakoztató esemény

Ha gyermeked tud segíteni a fülbevaló kiválasztásában, akkor a szép fülbevalókra fog összpontosítani, és kevésbé a lyukasztás folyamatára. A megfogalmazás is fontos. Kerüld az olyan ijesztő szavakat, mint az „szúrás” vagy a „pisztoly”. Ehelyett mondj ehhez hasonlókat: „Szerezzük be a fülbevalódat”. A füllyukasztó szakember egy „kis eszközt” használ. (Lehet, hogy a STUDEX System75 eszköz pisztoly alakú, de a füllyukasztás folyamata sokkal kíméletesebb az átlagosnál.) Emlékezz vissza a gyermekeddel történt orvoslátogatásokra: Sok gyerek fél egy kicsit az injekciótól, akkor is, ha csak egy kicsit csípnek. Az oltások felvételekhez képest azonban a STUDEX System75-tel végzett füllyukasztás még a gyerekeknél is alig észrevehető.

#2: Rendszeres utókezelés

A füllyukasztás utáni megfelelő utókezelés rendkívüli figyelmet igényel. Szülőként ez természetesen a Te felelősséged is. Kérjük, olvasd el és kövesd az utókezelési tanácsainkat. Gyermeked életkorának megfelelően magyarázd el, hogyan segíthet ő a füle gyors gyógyulásában. Mindig ügyelj arra, hogy a fülbevaló hátulja (a pillangó) ne legyen túl szorosan a fülcimpa felé tolva. A STUDEX System75 biztosítja, hogy kezdettől fogva ideális távolságra legyenek a fültől (a fülbevaló végén lévő kis bevágás garantálja ezt). Mindaddig, amíg nem változik meg ezt a pozíció, elegendő levegő tud keringeni a fül körül. Ez elősegíti a gyógyulási folyamatot.

ear piercing for children
ear piercing for children

Szakszerű füllyukasztás 12 lépése

A STUDEX® System75™ eszközzel való füllyukasztás egyszerű, biztonságos és teljesen higiénikus. A következő 12 lépés leírja, mire számíthatsz, ha a STUDEX System75 segítségével szakszerűen lyukasztatod ki gyermeked fülét egy STUDEX partnernél.

1. lépés

A fülcimpa mindkét oldalát alkoholos fertőtlenítőlapocskával megtisztítjuk. Várunk 30 másodpercet, hogy az alkohol megszáradjon.

2. Lépés

Egy jelölőtollat használunk annak a helynek a pontos megjelölésére, ahol a fület átlyukasztjuk.

3. lépés

A tükörbe nézve megbizonyosodhatsz arról, hogy a megfelelő helyen van -e a jelölés. Ezután a jelölést óvatosan letöröljük, csak egy kis pontot hagyunk.

4. lépés

A csomagolás hátlapja ezután eltávolításra kerül anélkül, hogy kivennénk a fülbevalót és kapcsot tartalmazó kapszulát, így biztosítva a sterilitást.

5. lépés

A kapszulát most behelyezzük a készülékbe, anélkül, hogy megérintenénk.

6. lépés

Miután a kapszulát megfelelően csatlakoztattuk, eltávolítjuk róla a csomagolást. Sem a fülbevalót, sem a kapcsot nem érintettük egyik szakaszban sem.

7. lépés

A fülbevaló hegye pontosan egy vonalba kerül a fülön lévő jellel.

8. lépés

A készülék fogantyúját ekkor megnyomjuk, és a fület finoman átlyukasztjuk a fülbevalóval. A kapocs ezzel egyidőben kerül elhelyezésre, ezzel biztosítva a megfelelő távolságot a fülcimpa és a kapocs között.

9. lépés

Ekkor a készülék fogantyúját visszaengedjük és enyhe lefelé irányuló mozdulattal eltávolítjuk azt a fültől.

10. lépés

Ezután a csomagolást az üres kapszulára helyezzük a könnyű eltávolítás érdekében.

11. lépés

A kapszulát most eltávolítjuk és kidobjuk. Ezzel befejeződik a teljesen steril lyukasztási folyamat.

12. lépés

Végezetül a füllyukasztó-szakember tanácsot ad a megfelelő utóápolásról. A füllyukasztás után 24 órával rendszeresen, naponta kétszer alkalmazz utóápoló terméket a kilyukasztott fül elejére és hátuljára is.

Nézd meg ennek a kis hősnőnek a füllyukasztását.

Kicsi Hősök:

Füllyukasztás a STUDEX® System75™-tel

Megnézem

Miért a STUDEX® System75™?

A STUDEX System75 nagyon gyengéd, szövetbarát és alig észrevehető.

A rendszer gyakorlatilag hangtalan, így gyermekek számára is ideális.

Keresd az eredeti STUDEX® termékeket

A füllyukasztás bizalom kérdése, így nagyon fontos, hogy melyik füllyukasztó rendszert és fülbevalót választod. Ezért, amikor a saját vagy gyermeked fülét lyukasztatod ki, mindenképpen a legjobb minőséget és biztonságot keresd: Kérdezd meg a füllyukasztó-szakembert, hogy használja-e a STUDEX System75™ rendszert. A következő jellemző tulajdonságok segítenek felismerni az eredeti STUDEX márkájú termékeket.

Safe Ear Piercing with STUDEX

A készülék

Az eredeti STUDEX® System75™ készülék dombornyomott STUDEX logóval van ellátva. Az eredeti STUDEX kapszulákkal együtt ez a rendszer biztonságos és problémamentes lyukasztási folyamatot biztosít.

Safe Ear Piercing with STUDEX

A kapszula hátlapja

Az eredeti STUDEX® System75™ kapszula csomagolásának hátlapján a STUDEX logó, a „SYSTEM75™” név és egy dátum látható, a dátum az az időpont, ameddig a fülbevaló és a kapocs sterilitása garantált. Ez általában 10 éves időszak. A készülék érintésmentes betöltésén túl az eredeti kapszulák biztosítják az optimális lyukasztási folyamatot.

Earring-Backs_STUDEX

A fülbevalókapocs

Minden eredeti STUDEX® System75™ fülbevaló kapcson a „STUDEX CLASSIC USA” dombornyomott felirat található.

További információ

Kérdések és Válaszok

A füllyukasztásról és fülbevalókról

Utókezelés

Ápolási tippek a frissen lyukasztott füleknek

Anyagismeret

Arany, titán és orvosi fém

Rólunk mondták

Vélemények szülőktől és ügyfelektől

Piercing Systems for STUDEX System75

Belőhető fülbevalók

Steril és biztonságos

Image credits
© Some of the children’s images are the property of their respective owners, used by STUDEX with image release for STUDEX media. “Testimonials” woman: © Yuri Arcurs/Fotolia; other images: © STUDEX of Europe GmbH or see the respective pages