Skip links

Biztonságos füllyukasztás

A STUDEX® a megfelelő márka, ha a füllyukasztás és fülbevalók esetében a 100%-os minőséget és biztonságot értékeled. A világ vezető füllyukasztó rendszerek és hipoallergén fülbevalók gyártójaként eredeti STUDEX márkájú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk neked. Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a füllyukasztás de facto ipari szabványa.

Az iparágvezető STUDEX füllyukasztó rendszereink biztonságosak és higiénikusak. A belőhető fülbevalók, amelyek valójában a fül átlyukasztására is szolgálnak, steril, egyedileg lezárt csomagolásban kerülnek forgalomba. Ezek a precíziós eszközök gyorsan és könnyedén kezelhetőek. Egy mozdulattal átlyukasztják a fület, beillesztik a fülbevalót, miközben a fülbevaló kapcsa is rögzítésre kerül. Az EU szabványoknak és az FDA (US Food & Drug Administration) előírásoknak való megfelelés vagy azok túlteljesítése számunkra magától értetődő.

A STUDEX® System75™ füllyukasztó rendszer…

… alig észrevehető, gyakorlatilag hangtalan, így gyermekek számára is ideális. Az optimális higiéniát kínálja: a fülbevaló és a fülbevaló kapcsa egy egyszer használatos kapszulában található, amely közvetlenül az eszközbe helyezhető. A kapszula soha nem érintkezik a te vagy a füllyukasztó-szakember bőrével, még a kapszula behelyezése, vagy eltávolítása során sem. Az iparágvezető technológia biztosítja a füllyukasztás különösen kíméletes és pontos módját. Ezért ideális a fül felső lapos porcterületén való használatra is.

További STUDEX füllyukasztó rendszereink a klasszikus STUDEX® PLUS és STUDEX® Universal. Ezek az eszközök a több mint 40 éves szolgálatuk során már bizonyítottak, világszerte sok millió füllyukasztást végeztek velük.

Hol találsz STUDEX®
füllyukasztó szolgáltatást?

Nagy gondot fordítunk partnereink kiválasztására és az azt követő szoros együttműködésre, vannak köztük: ékszerüzletek, szépségszalonok, piercing stúdiók, fodrászatok, orvosok és gyógyszertárak. Minden STUDEX partner jólképzett szakember, aki megfelelő és személyre szabott tanácsokkal lát el. Jó kezekben vagy.

Tovább a Partnerkeresőhöz
Tovább a Partnerkeresőhöz

Miért a STUDEX® System75™?

A STUDEX System75 gyengéd működésű, szövetbarát és alig észrevehető. A rendszer gyakorlatilag hangtalan, így gyermekek számára is ideális.

Keresd az eredeti STUDEX® termékeket

A füllyukasztás bizalom kérdése, így nagyon fontos, hogy melyik füllyukasztó rendszert és fülbevalót választod. Ezért, amikor a saját vagy gyermeked fülét lyukasztatod ki, mindenképpen a legjobb minőséget és biztonságot keresd: Kérdezd meg a füllyukasztó-szakembert, hogy használja-e a STUDEX System75™ rendszert. A következő jellemző tulajdonságok segítenek felismerni az eredeti STUDEX márkájú termékeket.

Safe Ear Piercing with STUDEX

A készülék

Az eredeti STUDEX® System75™ készülék dombornyomott STUDEX logóval rendelkezik. Az eredeti STUDEX kapszulákkal együtt ez a rendszer biztonságos és problémamentes lyukasztási folyamatot biztosít.

Safe Ear Piercing with STUDEX

A kapszula hátlapja

Az eredeti STUDEX® System75™ kapszula csomagolásának hátulján a STUDEX logó, a „SYSTEM75™” név és egy dátum látható, ameddig a fülbevaló és a kapocs sterilitása garantált. Ez általában 10 éves időszak. A készülék érintésmentes betöltésén túl az eredeti kapszulák biztosítják az optimális szúrási folyamatot.

Earring-Backs_STUDEX

A fülbevalókapocs

Minden eredeti STUDEX® System75™ belőhető fülbevaló hátulján a “STUDEX CLASSIC USA” bevésés található.

Szakszerű füllyukasztás 12 lépése

A STUDEX® System75™ eszközzel való füllyukasztás egyszerű, biztonságos és teljesen higiénikus. A következő 12 lépés leírja, mire számíthatsz, ha a STUDEX® System75™ segítségével szakszerűen lyukasztatod ki gyermeked fülét egy STUDEX partnernél.

Professional Ear Piercing with STUDEX

1. lépés

A fülcimpa mindkét oldalát alkoholos fertőtlenítőlapocskával megtisztítjuk. Várunk 30 másodpercet, hogy az alkohol megszáradjon.

Professional Ear Piercing with STUDEX

2. lépés

Egy jelölőtollat használunk annak a helynek a pontos megjelölésére, ahol a fület átlyukasztjuk.

Professional Ear Piercing with STUDEX

3. lépés

A tükörbe nézve megbizonyosodhatsz arról, hogy a megfelelő helyen van-e a jelölés. Ezután a jelölést óvatosan letöröljük, csak egy kis pontot hagyunk.

Professional Ear Piercing with STUDEX

4. lépés

A csomagolás hátlapja ezután eltávolításra kerül anélkül, hogy kivennénk a fülbevalót és a kapcsot tartalmazó kapszulát, így biztosítva a sterilitást.

Professional Ear Piercing with STUDEX

5. lépés

A kapszulát most behelyezzük a készülékbe, anélkül, hogy megérintenénk.

Professional Ear Piercing with STUDEX

6. lépés

Miután a kapszulát megfelelően csatlakoztattuk, eltávolítjuk róla a csomagolást. Sem a fülbevalót, sem a kapcsot nem érintettük egyik szakaszban sem.

Professional Ear Piercing with STUDEX

7. lépés

A fülbevaló hegye pontosan egy vonalba kerül a fülön lévő jellel.

Professional Ear Piercing with STUDEX

8. lépés

A készülék fogantyúját ekkor megnyomjuk, és a fület finoman átlyukasztjuk a fülbevalóval. A kapocs ezzel egyidőben kerül elhelyezésre, ezzel biztosítva a megfelelő távolságot a fülcimpa és a kapocs között.

Professional Ear Piercing with STUDEX

9. lépés

Ekkor a készülék fogantyúját visszaengedjük és enyhe lefelé irányuló mozdulattal eltávolítjuk azt a fültől.

Professional Ear Piercing with STUDEX

10. lépés

Ezután a csomagolást az üres kapszulára helyezzük a könnyű eltávolítás érdekében.

Professional Ear Piercing with STUDEX

11. lépés

A kapszulát eltávolítjuk és kidobjuk. Ezzel befejeződik a teljesen steril lyukasztási folyamat.

Professional Ear Piercing with STUDEX

12. lépés

Végezetül a füllyukasztó-szakember tanácsot ad a megfelelő utóápolásról. A füllyukasztás után 24 órával rendszeresen, naponta kétszer alkalmazz utóápoló terméket a kilyukasztott fül elejére és hátuljára is.

Nézd meg a füllyukasztás folyamatát az alábbi videóban

Találd meg a legközelebbi STUDEX® partnert

Tovább a Partnerkeresőhöz

További információk

Piercing Systems for STUDEX System75

Belőhető fülbevalók

már a kezdetektől

Kérdések és válaszok

fülbevalókról és füllyukasztásról

Ear Piercing – Curated Ears

Megtervezett fülek

Alkosd meg a saját stílusodat

Utóápolás

Ápolási tippek a frissen lyukasztott füleknek

Anyagismeret

Igazi arany, titán és sebészi rozsdamentes acél

earring and ear piercing trends 2024: hoops and multiple earlobe piercings

Trend Blog

Minden a legfrissebb füllyukasztó trendekről

Füllyukasztás gyerekeknek

Tippek szülőknek

Image credits
Header image: © Tyler Nix/Unsplash; “ear piercing for children” girl: © MNStudio/Adobe Stock; other images: © STUDEX of Europe GmbH or see the respective pages