Skip links

Arany fülbevalót ajándékba – egy nagyon különleges meglepetés

Számodra is ismerősen hangzik? Közeleg egy különleges esemény, vagy valamilyen ünnep, de még mindig keresed az ötleteket, hogy mit adj a szeretteidnek, a legjobb barátodnak, gyerekeidnek, unokáidnak? Az ajándékozás nem csak arról szól, hogy adjunk valamit a másiknak. Attól mi sem érezzük magunkat túl jól, ha csak egy az utolsó pillanatban, a polcról lekapott ajándékot adunk. Az ajándékozás lényege, hogy örömet hozzon és emlékezetes legyen.Nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön, de legyen valami igazán különleges.

Például egy ajándékutalvány, ami füllyukasztásra és egy pár arany fülbevalóra jogosít fel? Valószínűleg ez a legszebb ajándék, amit csak találhatsz annak, aki már régóta vágyik fülbevalókra. És azok pedig, akiknek már van fülbevalójuk, szintén tudják értékelni ezt az ötletet, mivel így felhasználhatják egy újabb fülbevaló beszerzésére, ami a másik mellett igen divatosan mutat. Az arany fülbevaló nem csupán különleges választás, de igen értékes emlék lesz a viselőjének időtálló értékével.

Az alacsony költségvetésüeknek

Akik azt hitték, hogy az arany szócska arra utal, hogy mindez egy vagyonba kerül majd, örülni fognak: a STUDEX partnerüzleteiben igenis megfizethető áron juthatnak hozzá ezekhez a darabokhoz. Ráadásul a füllyukasztás ingyenes, ha vásárolsz mellé egy STUDEX fülbevalót is. Nagyszerű lehetőség lehet azoknak, akik nem akarnak egy vagyont költeni.

Sárga arany vagy fehérarany

Amikor az emberek az arany ékszerekre gondolnak, automatikusan a sárga arany jut az eszükbe. Azonban, a mi arany fülbevalóink  nemcsak sárga aranyból, hanem fehéraranyból is elérhetőek, aminek a színe hasonló az ezüsthöz és az orvosi fémhez.
A STUDEX® System75™-höz készült kollekció olyan 14 és 18 karátos sárga és fehérarany darabokat kínál, mellyek Tiffany vagy bezel-stílusú foglalatában gyöngy, cirkónia, kristály vagy gyémánt található. Ezek maragaréta alakban is kaphatóak.
Az üzletben te, vagy az illető akinek az utalványt ajándékoztad, szabadon választhat egy pár arany fülbevalót a STUDEX fülbevalók választékából.

Miért alkalmas az arany füllyukasztásra?

Minden STUDEX füllyukasztásra szánt fülbevaló alkalmas a lyukasztásra, akár aranyból , titániumból vagy orvosi fémből készült, mivel minden darab hipoallergén, bőrbarát és nikkelmentes. A fülbevalóink megfelelnek minden az Európai Unió és az FDA által elvárt követelményeknek.

Mindazonáltal, az arany fülbevalók tényleg igazán különlegesek, mivel az aranynak sokkal nagyobb a varázsa, mint a kevésbé érzelmet kifejező titániumnak vagy orvosi fémnek. Az arany klasszikus és exkluzív. A szerelem, a gazdagság, és a hatalom szimbóluma. Ez az embereknek csupa pozitív gondolatot juttat az eszébe, amit csak remélhetünk egy ajándék esetében. Ráadásul, ha az ember első pár fülbevalója aranyból készül, már meg is tette az első lépést a csodálatos, értékes ékszerek világa felé. Ezért is ajánljuk az arany fülbevalókat, különösen, ha ajándéknak szánják.

Szerezd be most az ajándékutalványodat!

Jó ötletnek hangzik? Akkor cselekedj most, és tedd az ünnepeket ragyogóbbá egy nagyszerű ajándékkal!

Keress egy STUDEX partnert a közeledben.

Vásárolj egy ajándékutalványt a STUDEX partnertől füllyukasztásra, valódi arany fülbevalókkal. Egyúttal időpontot is kérhetsz a füllyukasztásra.

Amikor eljön az alkalom, az ajándékozottnak választania kell egy pár valódi arany fülbevalót a kínálatból. A szakember elmagyarázza a füllyukasztás folyamatát, válaszol a felmerülő kérdésekre, szakszerűen kilyukasztja a fület a modern és gyengéd STUDEX® System75™ készülékkel, és tippeket ad a füllyukasztás utáni ápoláshoz.

Boldog ajándékozást!
A Te STUDEX® csapatod

STUDEX partner keresése

Tovább a Partnerkeresőhöz

Image credits
Header image: © smsx_supp_841/adpic; earrings: © STUDEX of Europe GmbH