Skip links

Pillangós ékszerek: A tökéletes ajándék lányoknak

Szülőkként lenyűgözve figyeljük, hogy milyen gyorsan cseperednek fel a gyerekeink. Repül az idő. Mintha csak tegnap születtek volna, pedig nem is olyan rég puszit nyomva az arcukra köszöntünk el tőlük az iskola első napján vagy…Várjunk csak.

Lehet, hogy már tinédzserek, akik túl nagyok ahhoz, hogy nyilvánosan puszit kapjanak, legalább is a szüleiktől. Mi pedig csak el szeretnénk nekik mondani, hogy történjen bármi, mindig szeretni fogjuk őket, hogy gyönyörűek ahogy vannak, hogy büszkék vagyunk rájuk és hiszünk bennük, hogy támogatjuk a döntéseiket az életben, hogy az élet egy nagy utazás… És még annyi minden mást.

A gyerekeink számos dologban hasonlítanak a pillangókra. Folyamatosan fejlődnek, és napról-napra elámulunk tőlük. De az átalakulás és a változás nem mindig könnyű – nekik, és nekünk sem. A változás ijesztőnek tűnhet. Néhány gyereknek bántalmazással és a beilleszkedés nehézségeivel kell megküzdenie. Meg kell találniuk a saját útjukat. Nekünk pedig, egy bizonyos pontnál, szabadon kell engednünk őket.

Pont ezért bármi, ami pillangós tökéletes ajándék a gyerekek számára, különösen a lányoknak. Egy apró pillangós kiegészítő kifejezi, hogy hogyan is érzünk a kicsi (vagy már nem is olyan kicsi) lányunk iránt. A pillangó az átalakulás, a változás és a szeretet szimbóluma. Személyes kedvenceim a karkötők és a fülbevalók.

Pillangós idézetek

Íme néhány közmondás és idézet, amit összegyűjtöttünk . Ha a lányodnak pillangós ékszert szeretnél venni, és egy kártyácskára felírnád bármelyik idézetet mellé, javaslom, hogy azt válaszd, amelyik a legjobban a lányodra emlékeztet.

Image credits
Header image: © Atelier Sommerland/Fotolia; image #1: © Oleg Gekman/Fotolia; image #2: © STUDEX of Europe GmbH; image #3: © Maribell/Fotolia; image #4: © julenochek/Fotolia